Πολιτιστικός Σύλλογος Μονής Μαλεβιζίου

Χοροεσπερίδα με το συγκρότημα του Μ. & Δ. Κουνάλη

· 

O Πολιτιστικός Σύλλογος Μονής σε ένδειξη συμπαράστασης στους πληγέντες από την φωτιά και συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος, σας ανακοινώνει την αναβολή της προγραμματισμένης για αύριο Τετάρτη ( παραμονή της Αγίας Παρασκευής) ετήσιας χοροεσπερίδας του Συλλόγου μας με το συγκρότημα του Μιχάλη Κουνάλη
Η νέα ημερομηνία της εκδήλωσης είναι η Κυριακή 29 Ιουλίου 2018 και σας ενημερώνουμε ότι τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς που θα πραγματοποιηθεί στην διάρκεια της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των πληγέντων από την φωτιά στην Αττική.
Ζητούμε την κατανόησή σας !

Ο πολιτιστικός σύλλογος Μονής Μαλεβιζίου  σας προσκαλεί στην ετήσια χοροεσπερίδα που διοργανώνει  με το συγκρότημα του Μιχάλη Κουνάλη , στην πλατεία της Μονής  την Τετάρτη  25 Ιουλίου 2018, παραμονή της Αγίας Παρασκευής που είναι πολιούχος του χωριού.

Το συγκρότημα αποτελείται από τους μουσικούς :

Μιχάλης Κουνάλης (μαντολίνο ,τραγούδι )

Μανιουδάκης Νίκος (λύρα )

Γιανναδάκης Αντώνης ( λαούτο )

Σταυρακάκης Μανώλης ( λαούτο )

Φιλική συμμετοχή  Δημήτρης Κουνάλης (λύρα, τραγούδι )

Στην διάρκεια της βραδιάς θα γίνει βράβευση ,για την σχολική περίοδο 2017-2018,των αριστούχων μαθητών, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, με καταγωγή από τη Μονή Μαλεβιζίου.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Μονής   στην προσπάθειά του να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες προφύλαξης και  πρόληψης σας ενημερώνει ότι  θα διαθέσει μέρος των εσόδων της εκδήλωσης για να  να εξοπλίσει  μ’ έναν αξιόπιστο καρδιογράφο το  Αγροτικό Ιατρείο  προκειμένου να καλυφθούν άμεσες ανάγκες του χωριού μας.

Τιμή πρόσκλησης 15 € ( μενού : βραστό ζυγούρι με πιλάφι,μπριζόλα σχάρας με πατάτες φούρνου,σαλάτα,φρούτο & άφθονο κρασί )

Παιδικό μενού 10 €  (για παιδιά από 6 έως 12 ετών )

Ώρα έναρξης 9 μμ

Πληροφορίες & κρατήσεις  τηλ  6972012757

Εάν σας άρεσε αυτή η δημοσίευση μοιραστείτε την!